Hoenderhoeve 28

3992 XL Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

info@hijnenevents.nl

Binnen 24 uur reactie.

Archerytag

Meest gestelde vragen over Archery Tag

Bij ons kun je Archery Tag helemaal maken zoals je zelf wilt. Wij begrijpen natuurlijk dat dit de nodige vragen oproept en daarom gaan wij graag uitgebreid in op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Voorbereiden op Archery Tag

Geen punt bij ons, want de pijlen zijn uitgerust met zachte foamtops. Bovendien dragen alle deelnemers dezelfde beschermende gezichtsmaskers die bij paintball worden gebruikt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over blauwe plekken.

Archery Tag is leuk voor alle leeftijden vanaf 6 à 7 jaar. Kids jonger dan deze leeftijd zullen moeite hebben met het vasthouden van de boog. 

Nee, bij normaal gebruik kan er vrij weinig gebeuren. We kunnen natuurlijk nooit voorkomen dat iemand bijvoorbeeld een enkel verzwikt, zoals met elke sportieve activiteit kan gebeuren.

Er is geen specifiek kledingvoorschrift voor Archery Tag.

Wel adviseren we om kleding te dragen waarin je makkelijk kan bewegen, deelnemers worden stiekem toch wel erg fanatiek van het Archery Tag. Liever een comfortabele jeans dan strak in het pak. Ook is het fijn om enigszins sportieve schoenen te dragen waarin je gemakkelijk kunt bewegen.

We hebben een uitgebreid aanbod aan spelvormen, zie ook de pagina spelvormen. We vinden het leuk om hierin te variëren zodat elk potje Archery Tag een eigen karakter krijgt. Op die manier zetten we een leuke en afwisselende activiteit neer waar iedereen nog lang met veel plezier op zal terugkijken.

Een eigen Archery Tag locatie regelen

Archery Tag kan in principe overal worden gespeeld, zowel indoor als outdoor. Het is te spelen in sportzalen, buitensportvelden, in het bos en in het park. Wij komen met onze Archery Tag materialen jouw kant op, zodat je onbezorgd van deze activiteit kunt genieten!

Wij kennen door jarenlange ervaring al heel veel leuke locaties om Archery Tag te spelen. Neem even contact op en dan vinden we in de buurt zeker een geschikte locatie waar we de activiteit voor jullie kunnen organiseren!

Ja, wij verzorgen activiteiten door de gehele Benelux.

Het is zeker mogelijk om extra’s bij te boeken. Van een paar extra opblaasbare obstakels tot een ware Archery Tag arena met muziek, licht, legernetten, obstakels, lasers en rookmachines. Vraag gerust naar de mogelijkheden, hoe gekker het wordt hoe leuker wij het vinden!

Vragen over het materiaal

Nee, wij werken uitsluitend met begeleiding. Dit heeft twee redenen: enerzijds vertegenwoordigen de materialen een te hoge waarde om ze uit te lenen. Anderzijds is het te ingewikkeld om de spelvormen en techniek even in een paar minuten tijd uit te leggen. Hiervoor is echt een gekwalificeerde begeleider nodig.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op, dan helpen wij je graag verder! In de toekomst zetten wij hem wellicht in het rijtje meest gestelde vragen!

Scroll naar boven