Hoenderhoeve 28

3992 XL Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

info@hijnenevents.nl

Binnen 24 uur reactie.

Lasergamen in de supermarkt

Hoe leuk is dit, lasergamen in de supermarkt! Na sluitingstijd bouwen wij de supermarkt om tot lasergame arena en ga jij met je collega’s de strijd aan! Na de teambattles spelen we ook nog een Free for All variant waarin 1 collega zich laat kronen tot de lasergame king / queen van jullie filiaal. Wedden dat zelfs de minst enthousiaste deelnemers nog een potje willen spelen?

Lasergamen in de supermarkt
Lasergamen in de supermarkt

Recensies

Wij hebben voor de tweede keer Laser Games gehuurd. De service is top, net als de samenwerking. Ook het materieel is in goede conditie. Topbedrijf!
5/5

Meest gestelde vragen

Het is zeker mogelijk om extra’s bij te boeken. Van een paar extra opblaasbare obstakels tot een ware lasergame arena met muziek, licht, legernetten, obstakels, lasers en rookmachines. Vraag gerust naar de mogelijkheden, hoe gekker het wordt hoe leuker wij het vinden!

Nee, bij normaal gebruik kan er vrij weinig gebeuren. We kunnen natuurlijk nooit voorkomen dat iemand bijvoorbeeld een enkel verzwikt, zoals met elke sportieve activiteit kan gebeuren.

Wij werken met professionele materialen waarvan we het bereik, tot 150 meter, zelf in kunnen stellen. Bij een kleinere locatie stellen we het bereik van de guns af zodat de wapens altijd accuraat werken.

Nee, wij werken uitsluitend met begeleiding. Dit heeft twee redenen: enerzijds vertegenwoordigen de materialen een te hoge waarde om ze uit te lenen. Anderzijds is het te ingewikkeld om de software even in een paar minuten tijd uit te leggen, hiervoor is echt een gekwalificeerde begeleider nodig.

Voor kleine groepen

10 - 25 personen
25 p.p.
  • Volledig verzorgd
  • Locatie in overleg
  • Indoor of outdoor
  • 24/7 te boeken
Meest gekozen

Voor grote groepen

26-40 personen
21
50
p.p.
  • Volledig verzorgd
  • Locatie in overleg
  • Indoor of outdoor
  • 24/7 te boeken

Naast lasergamen in de supermarkt

Naast lasergamen in de supermarkt bieden wij ook lasergamen aan op iedere eigen locatie! lasergamen op school, in het donker, in het bos en nog vele andere locaties! Bekijk hieronder welke locaties u het meest aanspreekt en wij helpen u graag verder naar een tof spel op uw gewenste locatie!

Daarnaast bieden wij ook nog andere leuke activiteiten, zoals bubbel voetbal of archery tag!

Benieuwd naar alle opties? Bekijk dan de mogelijkheden hieronder!

Scroll naar boven