Hoenderhoeve 28

3992 XL Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

info@hijnenevents.nl

Binnen 24 uur reactie.

Archerytag spel ideeën

Met onze professionele apparatuur en ervaring kunnen wij diverse archerytag spel ideeën voor u opzetten. Uiteraard kunt u ook zelf spel ideeën doorgeven en dan programmeren wij het spel naar uw wens. Enkele voorbeelden van archerytag varianten die wij vaak spelen:

Shoot-out

In deze klassieke spelvorm win je door individueel of in teamverband de meeste targets van de doelschijven te raken;

Archerytag trefbal

Bij deze spelvariant strijden twee teams met elkaar, die elk een eigen helft van het speelveld innemen. Plaats je een goed gericht schot op de tegenstander, dan moet diegene het veld verlaten of plaatsnemen aan de achterlijn. Het team dat als laatste overblijft, wint het spel; strijd. Dit speltype wordt in grotere groepen ook vaak gebruikt in toernooivorm.

King of the Court / Last man standing

In deze heroïsche strijd is het ieder voor zich. Je hebt één taak: zorgen dat je als laatste overblijft. Je wint dit spel door alle tegenstanders uit het veld te ruimen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want er zijn per speler slechts enkele pijlen in het spel. Heb je al je pijlen verschoten? Dan moet je op zoek naar nieuwe munitie, dat je her en der verspreid over het speelveld kunt vinden. Als je tegenstander je niet voor is, tenminste

Capture the Flag

Met een strak aanvalsplan steel je de vlag van de tegenstander die ergens in het speelveld is verstopt. Word je onderweg onder vuur genomen? Dan laat je de vlag direct vallen en keer je zonder buit terug naar je thuisbasis. Het team dat erin slaagt de vlag van de tegenstander te veroveren en als eerste naar de thuisbasis te brengen, mag zichzelf tot winnaar uitroepen.

Lasergame familiefeestje buiten

Bent u er al klaar voor?

Nu u allerlei ideeën opgedaan hebt voor een archerytag spel is het natuurlijk tijd om een locatie te regelen! Bij ons kunt u outdoor lasergamen in de duinen of in het bos. Maar ook op indoor locaties zoals een kantoor of fabriek!

Met onze archerytag service kunt u al voor €25 per persoon spelen waar u maar wilt! Hier kunt u nog opblaasbare schuilplekken en verlichting bijboeken voor de optimale ervaring. Van kinderfeestjes tot bedrijfsuitjes, wij bieden u een offerte op maat zodat alles naar wens is. Neem contact op voor de mogelijkheden of bekijk onze homepage voor meer informatie!

Scroll naar boven