Hoenderhoeve 28

3992 XL Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

info@hijnenevents.nl

Binnen 24 uur reactie.

Lasergame outdoor

De wereld is één grote speeltuin: hoe fantastisch is het om de buitenlucht op een spelende manier te verkennen? Lasergame outdoor is het perfecte uitje voor jong en oud. NL Lasergame transformeert (praktisch) elke outdoor locatie tot een échte lasergame-arena. Trotseer de krachten van Moeder Natuur en beleef buiten op een manier waar menig commando jaloers op is.

Waarom lasergame outdoor bij NL lasergame?

Lasergamen in het schoolgebouw

Lasergamen in het donker

Maak een sprong in het duister met lasergamen in het donker! Lasergamen bij daglicht is natuurlijk al spectaculair, maar in het donker krijgt deze spannende activiteit nog een éxtra dimensie. In de duisternis is het ieder voor zich – het is de ultieme setting voor sluipschutters. Dankzij de scope met red-dot heb je tegenstanders goed in het vizier, ook wanneer het buiten aardedonker is. Lasergamen in het donker is mogelijk op nagenoeg ieder buitenterrein.

Lasergamen op het platteland

Op het platteland is er veel variatie en ruimte in het landschap. De omgeving omvat, kortom, alle elementen voor een geslaagd lasergamespektakel! Adem in, adem uit, en baan jezelf een weg door de groene weilanden en het struikgewas. Maar pas op dat je niet wegzakt in het moeras! Ga bepakt en bezakt op pad en neem je tegenstanders onder vuur bij een van de avontuurlijkste uitjes in de Benelux!

Lasergamen in het bos

Er is weinig zo spectaculair als lasergamen in het bos! Wees op je hoede; achter elke boom of struik schuilt een potentieel gevaar… Ren gewapend door de groene oase en stuur je tegenstander(s) het bos in met een goed uitgekiende verrassingsaanval. Ziezo, uitgeschakeld! Lasergamen in het bos staat garant voor een onvergetelijke ervaring.

Lasergamen op andere outdoor locatie 

Heb je (nog) geen locatie? Dan gaan wij samen met jou op zoek naar een geschikte outdoor locatie! Of heb je een ander type locatie voor ogen dan de hierboven omschreven? Ook dan bekijken we graag samen wat er mogelijk is. We maken er een mooi lasergame buitenspektakel van!

"Erg leuk kinderfeestje van NL lasergame gehad met alles erop en eraan!
"Erg leuke dag gehad met een groep van 25 man. Leuke en goede begeleiding en de activiteiten zaten goed in elkaar."
5/5
Ontvang direct

een offerte op maat

Scroll naar boven