Hoenderhoeve 28

3992 XL Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

info@hijnenevents.nl

Binnen 24 uur reactie.

ArrowTag - pijlsnel spel voor sportieve avonturiers

ArrowTag in één zin? Trefbal, maar dan met pijl-en-boog. Ook een veelgehoorde: vlaggenroof met obstakels en pijlen. Of: een tactisch overlevingsspel in de stijl van The Hunger Games. Het is maar net welke bril je opzet. Een ding is duidelijk: met zoveel meeslepende spelvarianten is er voor ieder wat wils.

Heb je altijd al ArrowTag willen spelen op jouw locatie? NL Archery Tag verzorgt zowel indoor als outdoor ArrowTag-activiteiten in Nederland en België.

Wie, wat, waar?

  • Voor wie is ArrowTag geschikt? Voor iedereen die houdt van spanning en sensatie. Van kinderfeestjes tot bedrijfsuitjes: ArrowTag is uitdagend voor jong en oud;
  • Wat kenmerkt ArrowTag? ArrowTag kent veel uitdagende spelvormen. Ga je voor een klassieke shoot-out? Of kies je liever een spelvorm waarin je elkaar alleen of in teamverband te lijf gaat, zoals Last man standing en Capture the flag? Heb je zelf een spelvariant in gedachte? Vertel het ons, dan kijken we wat er mogelijk is;
  • Waar kun je deze te gekke activiteit beleven? We bieden ArrowTag aan op binnen- en buitenlocaties in Nederland en België. In het bos, een sporthal of bij de plaatselijke voetbalvereniging: niets is te gek! Wij komen met onze ArrowTag materialen, doelschijven en bunkers jouw kant op zodat je onbezorgd van deze activiteit kunt genieten. Heb je nog geen concrete locatie (op het oog)? Laat het ons weten, dan gaan we samen met je op zoek.

Hoe veilig is ArrowTag?

Rondrennen en schieten met pijl-en-boog, is dat wel veilig? Een begrijpelijke vraag. We maken van deze activiteit een strijd zonder blauwe plekken en kleerscheuren. Hoe we dat doen?

  1. Alle deelnemers krijgen een beschermend gezichtsmasker met een comfortabele pasvorm;
  2. De pijlen zijn uitgerust met zachte foamtops. Het raken van een tegenstander (of zelf geraakt worden) voelt als een zacht tikje;
  3. We plaatsen schokdempende (opblaasbare) obstakels op het speelveld.

Professionele ArrowTag instructies

Hebben jij of de andere deelnemers nog niet eerder met pijl-en-boog geschoten? Geen enkel punt! Met schietoefeningen vooraf zorgen we dat iedereen goed met de bogen overweg kan. Ook lichten onze instructeurs de regels van de door jou gewenste spelvormen toe via een korte workshop. Voor je het weet zijn jullie zó behendig dat zelfs Robin Hood ervan onder de indruk zou zijn!

Alles voor een onvergetelijk dagje uit

ArrowTag via NL Archery Tag is altijd een schot in de roos! Boek snel jouw activiteit en ga voor een beleving waar je nog lang over zult napraten!

"Erg leuke dag gehad met een groep van 25 man. Leuke en goede begeleiding en de activiteiten zaten goed in elkaar."
5/5
Scroll naar boven