Hoenderhoeve 28

3992 XL Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

info@hijnenevents.nl

Binnen 24 uur reactie.

Archery Tag kinderfeestje

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een leuk feestje! Een Archery Tag kinderfeest is een actieve en avontuurlijke activiteit, waar de jarige en zijn of haar vriend(innet)jes nog lang over zullen napraten. Maar wie zegt dat je als (hulp)ouder langs de zijlijn moet toekijken? Doe gerust mee; Archery Tag is leuk en spannend voor jong en oud!

5/5
"Erg leuk kinderfeestje van NL Archery Tag gehad met alles erop en eraan!

Hoe ziet een Archery Tag kinderfeestje eruit bij NL Archery Tag?

Om te beginnen is Archery Tag bij NL Archery Tag altijd volledig verzorgd. Dit houdt in dat wij professionele begeleiding leveren bij het spel. Daarnaast kan je het volgende verwachten:

Unieke locaties

Bij NL Archery Tag werken we niet met vaste arena’s, maar bepaal je de locatie helemaal zelf! Indoor Archery Tag is bijvoorbeeld mogelijk in een gymzaal, sportkantine, op kantoor of in een (verlaten) fabriek. Liever outdoor Archery Tag? Wat dacht je van een Archery Tag-festijn in het bos of op het platteland? Met sfeerverlichting en obstakels transformeren we iedere locatie tot een Archery Tag-arena. Zo geven we een geheel nieuwe dimensie aan elk Archery Tag kinderfeest!

Unieke spelvormen

We kunnen diverse spelvormen opzetten voor elk Archery Tag kinderfeest. Archery Tag in Fortnite-style: waarom niet? Hoe waanzinnig is het om dit spel tot leven te brengen? Liever een teamgevecht organiseren? Dan zijn Team Deathmatch en Capture the Flag ideale spelvormen. Bekijk hier voorbeelden van spelvormen die we aanbieden. Heb je zelf spelideeën? Laat het ons weten, dan zetten wij het spel volledig naar wens op.

Meest gestelde vragen

Lasergamen is leuk voor alle leeftijden vanaf 7 jaar. Jongere kinderen zullen moeite hebben met het vasthouden van de bogen. Doordat wij met professionele bogen werken zijn dit voor kinderen onder die leeftijd te groot en ingewikkeld om te gebruiken.

Nee, bij normaal gebruik kan er vrij weinig gebeuren. We kunnen natuurlijk nooit voorkomen dat iemand bijvoorbeeld een enkel verzwikt, zoals met elke sportieve activiteit kan gebeuren.

Ja, wij verzorgen activiteiten door de gehele Benelux.

Wij kennen door jarenlange ervaring al heel veel leuke locaties om te Archery Tag. Neem even contact op en dan vinden we in de buurt zeker een geschikte locatie waar we de activiteit voor je kunnen organiseren!

Het is zeker mogelijk om extra’s bij te boeken. Van een paar extra opblaasbare obstakels tot een ware Archery Tag arena met muziek, licht, legernetten, obstakels, lasers en rookmachines. Vraag gerust naar de mogelijkheden, hoe gekker het wordt hoe leuker wij het vinden!

Archery Tag

25 p.p.
 • Volledig verzorgd
 • Locatie in overleg
 • Indoor of outdoor
 • 24/7 te boeken

Twee activiteiten

Archery Tag en een andere activiteit
37,50 p.p.
 • Volledig verzorgd
 • Locatie in overleg
 • Indoor of outdoor
 • Twee activiteiten
 • 24/7 te boeken
Meest gekozen

Volledig verzorgde dag

Bubbelvoetbal, Archery Tag, lasergamen en meer
op aanvraag
 • Volledig verzorgd
 • Locatie in overleg
 • Indoor of outdoor
 • Alle gewenste activiteiten
 • 24/7 te boeken

Alles voor een spectaculair kinderfeest

Klaar met Archery Tag? Dan is er nog genoeg te doen! NL Archery Tag biedt alles voor een spectaculair (en dagvullend) kinderfeest. Combineer Archery Tag bijvoorbeeld met overige activiteiten, zoals bubbel voetbal, lasergamen, voetbaldarts, boogschieten of disc golf! Ook voor een versnapering en een goed glas ranja kan worden gezorgd. Vraag gerust naar de mogelijkheden! Wij voorzien je graag van een op maat gemaakte offerte.

Ontvang direct

een offerte op maat Voor archery Tag & andere activiteiten

Scroll naar boven