Hoenderhoeve 28

3992 XL Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

info@hijnenevents.nl

Binnen 24 uur reactie.

Archerytag Haarlem

Wilt u archerytag spelen in Haarlem? NL Archerytag biedt volledig verzorgde outdoor en indoor archerytag-activiteiten op uw eigen locatie in Haarlem. Of u nu komt voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje of gezellige activiteit met vrienden en/of familie: we maken er een geweldige belevenis van. Schiet met scherp bij een van de leukste en avontuurlijkste in- en outdooractiviteiten in de Benelux!

 

Archerytag via NL Archerytag

Lasergamen in het donker

Archerytag op eigen locatie in Haarlem

De wereld is één grote speeltuin! Hoe fantastisch is het om te archerytag in een bedrijfspand, sportcomplex, parkeergarage, brandweerkazerne, supermarkt of de buitenlucht in Haarlem? NL Archerytag kan vrijwel elke locatie omtoveren tot een archerytag-arena.

Heeft u (nog) geen locatie? Dan gaan wij samen met u op zoek naar een geschikte plek in de buurt.

Alles voor een onvergetelijke dag

Maak u op voor een dag vol spanning en sensatie! Bij NL Archerytag stellen we alles in werking om er voor de deelnemers een onvergetelijke dag van te maken. Voordat iedereen de arena betreedt, lichten onze professionele begeleiders de spelvormen en de spelregels nog even goed uit. Zodra het startschot klinkt, mag u oog in oog met uw rivalen laten zien waarom úw team het verdient om als winnaar van het veld te stappen. Is de strijd eenmaal gestreden? Dan is het tijd om het winnende team bekend te maken en feestelijk te onthalen.

Met (extra) sfeerverlichting, spannende muziek, legernetten, rookmachines, obstakels en/of opblaasbare schuilplaatsen omvatten onze archerytag-activiteiten werkelijk alles voor een unieke, levensechte archerytag-ervaring.

Arrangementen

NL Archerytag biedt naast archerytag diverse aanvullende arrangementen om er een dagvullend programma van te maken, waaronder de volgende activiteiten:

Wilt u tussentijds en/of na afloop genieten van een goed verzorgde lunch of buffet? Ook dan bent u bij NL Archerytag aan het juiste adres. Informeer naar onze uitgebreide cateringopties.

Archerytag in Haarlem doet u bij NL Archerytag

Archerytag in Haarlem via NL Archerytag is altijd een schot in de roos! Bent u net zo enthousiast als wij? Boek dan nu uw archerytag-activiteit bij NL Archerytag en ga voor een unieke beleving voor jong en oud! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

"Erg leuke dag gehad met een groep van 25 man. Leuke en goede begeleiding en de activiteiten zaten goed in elkaar."
5/5
Scroll naar boven