Hoenderhoeve 28

3992 XL Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

info@hijnenevents.nl

Binnen 24 uur reactie.

Archery Tag buiten: spannend, sportief, sensationeel

Archery Tag buiten is hét sportieve uitje voor jong en oud. Benieuwd hoe het is om in de buitenlucht het echte Rambo-gevoel te ervaren? Buiten Archery Tag spelen staat garant voor een sensationele spelbeleving. Beleef buiten als nooit tevoren met NL Archery Tag!

Mogelijkheden Archery Tag buiten

Archery Tag buiten is mogelijk op uiteenlopende manieren en altijd een unieke ervaring. NL Archery Tag verzorgt Archery Tag sessies op onder andere de volgende outdoor locaties:

  • Archery Tag in het bos. Een bos is van nature al een waar Archery Tag paradijs. De vele bomen en struiken vormen – zeker in combinatie met camouflagekleding – de ultieme schuilplaatsen voor een verrassingssalvo. Hoe waanzinnig is het om in het Kralingse Bos, de Kaapse Bossen en de vele andere bossen die Nederland rijk is een mooi speelveld uit te zetten?
  • Archery Tag op het platteland. Wat ruist er door het struikgewas? Wie denkt dat er op het platteland weinig is te beleven, heeft het mis. Er is buitengewoon veel variatie en ruimte in het landschap; de perfecte eigenschappen voor een spannend Archery Tag-avontuur. Van braakliggende terreinen tot kleurrijke heidevelden in het najaar; er gaat niets boven het platteland!

Heb je een andere locatie op het oog dan de hierboven omschreven? Dan bekijken we graag samen wat er mogelijk is.

Spelvormen Archery Tag buiten

We kunnen diverse spelvormen voor je opzetten, zodat de activiteit leuk en gevarieerd blijft. We verzorgen onder meer:

  • Shoot-out. In deze klassieke spelvorm win je door individueel of in teamverband de meeste targets van de doelschijven te raken;
  • Archery tag trefbal. Bij deze spelvariant strijden twee teams met elkaar, die elk een eigen helft van het speelveld innemen. Plaats je een goed gericht schot op de tegenstander, dan moet diegene het veld verlaten of plaatsnemen aan de achterlijn. Het team dat als laatste overblijft, wint het spel;
  • Last man standing. In deze heroïsche strijd is het ieder voor zich. Je hebt één taak: zorgen dat je als laatste overblijft. Je wint dit spel door alle tegenstanders uit het veld te ruimen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want er zijn per speler slechts enkele pijlen in het spel. Heb je al je pijlen verschoten? Dan moet je op zoek naar nieuwe munitie, dat je her en der verspreid over het speelveld kunt vinden. Als je tegenstander je niet voor is, tenminste;
  • Capture the flag. Met een strak aanvalsplan steel je de vlag van de tegenstander die ergens in het speelveld is verstopt. Word je onderweg onder vuur genomen? Dan laat je de vlag direct vallen en keer je zonder buit terug naar je thuisbasis. Het team dat erin slaagt de vlag van de tegenstander te veroveren en als eerste naar de thuisbasis te brengen, mag zichzelf tot winnaar uitroepen.

Afhankelijk van de spelvorm plaatsen wij opblaasbare objecten en doelschijven in het speelveld.

Archery Tag buiten geheel verzorgd door NL Archery Tag

NL Archery Tag tovert elke locatie om tot een Archery Tag-arena. Met sfeerverlichting, geluidseffecten, legernetten en opblaasbare schuilplaatsen creëren we een setting waar menig commando jaloers op is.

Heb je nog geen geschikte buitenlocatie? Dan gaan wij samen met jou op zoek naar een geschikte outdoor-omgeving bij je in de buurt.

"Erg leuke dag gehad met een groep van 25 man. Leuke en goede begeleiding en de activiteiten zaten goed in elkaar."
5/5
Scroll naar boven