Hoenderhoeve 28

3992 XL Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

info@hijnenevents.nl

Binnen 24 uur reactie.

Archery Tag outdoor

Archery Tag outdoor is buitengewoon spectaculair. Beleef deze te gekke activiteit nu op een buitenlocatie bij jou in de buurt!

Waarom Archery Tag outdoor bij NL Archery Tag?

5/5
"Erg leuke dag gehad met een groep van 25 man. Leuke en goede begeleiding en de activiteiten zaten goed in elkaar."

Archery Tag in het bos 

Hé, Robin Hood in de dop! Ga voor een onvergetelijk avontuur in je eigen Sherwood Forest, waar niets is wat het lijkt. Hoe spannend is het wanneer zich achter elke boom of struik een potentieel doelwit schuilhoudt? Word jij de held van het bos? Of ben je de klos? Archery Tag in het bos staat garant voor een onvergetelijke ervaring!

Lasergamen kinderfeestje outdoor

Archery Tag op het platteland

Terwijl Bertha verderop graast, sluip je vanachter het struikgewas geruisloos naar je tegenstander. Verrassing! Met een gericht schot schakel je je vijand op meedogenloze wijze uit. Had ‘ie maar niet moeten twijfelen aan je scherpschutterskunsten. Laat zien waarom jij de vrees bent van elke dorpeling!

Archery Tag op het strand

Aan het strand is het goed vertoeven. Ben je uitgekeken op zandkastelen bouwen en toe aan een actiever uitje voor jong en oud? Nu is je kans! Archery Tag op het strand is dé sportieve activiteit voor waaghalzen die niet vies zijn van plezier en een beetje zand. Betreed blootvoets de arena, verstop je achter het duingras en geniet van een spectaculair uitzicht op de zee. Adembenemend op alle fronten!

Archery Tag in het park

Het park, dé plek voor ontspanning. Bijvoorbeeld na een lange dag school of werken. Nou nee. De aanblik van jouw pijl-en-boog verraadt direct: het wordt geen wandeling in het park. Weet jij jezelf te midden van het groene gras en de parkvijvers naar de overwinning te banen? (Pas op dat je het kroos in de vijver niet voor gras aanziet!)

Boogschieten

Archery Tag outdoor op een andere plek

Heb je (nog) geen buitenlocatie? Of heb een andere locatie op het oog dan de hierboven omschreven opties? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een geschikte plek voor je eigen Archery Tag activiteit. .

"Erg leuk kinderfeestje van NL Archery Tag gehad met alles erop en eraan!
5/5
Ontvang direct

een offerte op maat

Scroll naar boven