Hoenderhoeve 28

3992 XL Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

info@hijnenevents.nl

Binnen 24 uur reactie.

Archery Tag indoor

Beleef Archery Tag indoor als nooit tevoren op een locatie bij jou in de buurt! NL Archery Tag transformeert (vrijwel) elke indoor locatie tot een spannende Archery Tag-arena voor een echte once-in-a-lifetime-experience!

Waarom Archery Tag indoor bij NL Archery Tag?

5/5
"Erg leuke dag gehad met een groep van 25 man. Leuke en goede begeleiding en de activiteiten zaten goed in elkaar."

Archery Tag op school  

Hoe geweldig is het om tijdens een examenstunt of personeelsuitje een Archery Tag-toernooi te organiseren? Je hoeft geen whizzkid te zijn om met Archery Tag overweg te kunnen en de bolleboos van de klas een lesje te leren. Heb jij de achilleshiel van de vijand al gevonden? Trek ten strijde met pijl-en-boog en laat zien waarom niemand, maar ook werkelijk níémand, jou meer iets hoeft te leren.

Archery Tag in de fabriek

Het is hard werken, Archery Tag, maar wat geeft het een voldoening. Zodra het uitklokken begint, gaat het feest van start. Heb jij het in je om aan de lopende band je tegenstander omver te blazen met een goed gemikt schot? Of schiet je jezelf door de voet door zonder plan het veld te bestormen? Zolang jij de handen aan de knoppen houdt is er niets aan de hand en stel je je weg naar de overwinning veilig.

NLlasergame.nl

Archery Tag op kantoor 

Vandaag even geen praatje bij de koffieautomaat. Maar we beloven dat zélfs de meest fanatieke koffieleut zijn bakkie troost niet nodig heeft om alert en gefocust te blijven. In dit pijlsnelle spel is niets en niemand wat het lijkt. Dat gebruik jij in je voordeel, want het kantoor zit boordevol obstakels en verstopplekken om je collega’s – nu je tegenstanders – te dwarsbomen. Klaar voor een adrenalinerush waar jij en je collega’s nog lang over zullen napraten? In de koffiecorner, dat dan weer wel.

Archery Tag indoor op een andere plek

Heb je (nog) geen locatie? Dan gaan wij samen met jou op zoek naar een geschikte indoor locatie! Heb een andere indoorlocatie op het oog dan de hierboven omschreven locaties? Ook dan bekijken we graag samen wat er mogelijk is.

"Erg leuk kinderfeestje van NL Archery Tag gehad met alles erop en eraan!
5/5
Ontvang direct

een offerte op maat

Scroll naar boven