Hoenderhoeve 28

3992 XL Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

info@hijnenevents.nl

Binnen 24 uur reactie.

Archery Tag huren?

Archery Tag laat zich het beste omschrijven als een mix van boogschieten, paintball en trefbal. Het is de ideale activiteit voor teambuilding, vrijgezellenfeesten of gewoon voor de fun met een groep vrienden. Bij NL Archery Tag is spelen al mogelijk vanaf 8 personen. Hoe goed beheers jij de kunst van het boogschieten?

Archery Tag huren kan bij ons al vanaf 25,- euro per persoon. Bekijk hier onze tarieven of neem contact op voor meer informatie.

Recensies

"De energie spatte ervan af! Dankzij het aanstekelijke enthousiasme van de begeleider kon iedereen van ons team in een mum van tijd goed met de bogen overweg. Zeker voor herhaling vatbaar!”
5/5

FAQ

Jazeker, wij komen met onze materialen jouw kant op. In verband met onze opblaasbare obstakels is het wel belangrijk dat je locatie over een toegankelijk stroompunt beschikt.

Dit is afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers en de duur van de activiteit. Voor meer informatie over onze tarieven verwijzen we je graag naar onze tarievenpagina. Je mag ons uiteraard ook altijd bellen of een e-mail sturen.

Compleet verzorgde activiteit

Wij bieden Archery Tag compleet verzorgd aan. We brengen alle materialen op jouw locatie en bouwen het speelveld ter plekke voor je op. Geniet van het grootste gemak voor een scherpe prijs.

Door heel Nederland en België

Wij bieden deze activiteit aan op locaties door heel Nederland en België. In het bos, een sporthal of bij de plaatselijke vereniging? Jij bepaalt! Heb je nog geen locatie? Dan helpen we je er graag een zoeken!

Professionele begeleiding

Tijdens een korte workshop leren de deelnemers alles over Archery Tag. Door middel van schietoefeningen vooraf zorgen we dat iedereen goed met de bogen overweg kan.

Altijd een schot in de roos

Archery Tag is een leuke, uitdagende en toegankelijke activiteit voor teamuitjes, familie-uitjes, vrijgezellenfeesten en andere festiviteiten. Hijnen Events maakt van elke activiteit een feestje! Boek jouw Archery Tag activiteit via onderstaande knop. Of neem een kijkje bij de vele andere activiteiten die we organiseren.

Lasergamen in het bos
Scroll naar boven